Dagbesteding- en WMO-vervoer in de regio Culemborg

Diverse instellingen en stichtingen vertrouwen de zorg voor het vervoer van de cliënten toe aan Voet Personenvervoer uit Culemborg. Voor al het vervoer bij dagbesteding- en Wmo-vervoer kunt u bij ons terecht. Lees hieronder meer over deze vervoersvormen of neem contact op om te reserveren.

Neem contact op

Bent u gepensioneerd en wilt u graag een vaste route rijden met een taxi of een busje? Neem contact op !

Wilt u graag op één of twee dagen per week een gezellige chauffeur zijn voor onze passagiers ? Bel of mail ons !

Ben je jong en wil je naast je studie wat bijverdienen als taxi-tijger ? Join us !

ZORGVULDIG PERSONENVERVOER VOOR DAGBESTEDING

Wij bepalen iedere dag de meest efficiënte routes voor de instellingen en stichtingen waarvoor wij vervoer regelen. Veel routes worden dagelijks door dezelfde chauffeurs uitgevoerd, iets wat door de cliënten en opdrachtgevers als zeer prettig wordt ervaren. Omdat onze chauffeurs de reizigers kennen en op de hoogte zijn van aanvullende wensen of gebruiken, verloopt het vervoer voor iedereen naar wens.

U kunt op elk gewenst moment een verandering in het vervoersschema melden. Er zal dan direct in de te rijden routes worden gemuteerd zodat de wijziging vlot wordt doorgevoerd.

Maandelijks ontvangt u een helder overzicht van de verreden routes, waarin op cliëntniveau te zien is wie er wanneer is vervoerd.

Vraag ons naar de mogelijkheden

WMO-vervoer

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is ontworpen om mensen langer thuis te kunnen laten wonen. Vanuit de Wmo worden vervoersvoorzieningen verstrekt aan mensen die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn.

Ondersteuning vanuit de Wmo moet u zelf aanvragen bij uw gemeente. De gemeente zal u, voor specifieke vervoersvragen, doorverwijzen naar de vervoersvoorzieningen die vanuit de Wmo opereren.

Samen met diverse vervoerders uit de regio is Voet Personenvervoer verantwoordelijk voor de uitvoering van de vervoersvoorziening Valys in het Rivierengebied en de omgeving van Leerdam en Gorinchem.

Valysvervoer en -vervoerspas

Valys is landelijk vervoer voor sociaal-recreatieve doeleinden, dus bijvoorbeeld uitstapjes naar familie of vrienden. Mensen die beschikken over een Valys-vervoerspas krijgen per jaar de beschikking over een x-aantal vervoerskilometers, die ze tegen een gereduceerd tarief kunnen afnemen.

De Valystaxi’s rijden zeven dagen per week van 06:00 uur tot 01:00 uur.

Op de site van Valys kunt u meer informatie vinden over het verkrijgen van een vervoerspas en de spelregels omtrent de uitvoering van het Valysvervoer.

Lees meer over Valys

Voet Personenvervoer
Anthonie van Diemenstraat 14 
4104 AE Culemborg

KVK: 11021394

Privacyverklaring

Contactgegevens

  0345 - 51 44 44

 planning@taxi-voet.nl

Openingstijden

Maandag 06:30 - 01:00

Dinsdag 06:30 - 01:00

Woensdag 06:30 - 01:00

Donderdag 06:30 - 01:00

Vrijdag 06:30 - 01:00

Zaterdag 07:00 - 01:00

Zondag 08:00 - 01:00