Gecertificeerd personenvervoer met keurmerken in de regio Culemborg

Voet Personenvervoer uit Culemborg is een professioneel vervoersbedrijf en dus zorgen wij voor de juiste scholing van chauffeurs en voor de juiste certificaten en keurmerken. Lees hieronder meer over onze keurmerken en certificeringen, of neem contact op bij vragen.

Neem contact op

Bent u gepensioneerd en wilt u graag een vaste route rijden met een taxi of een busje? Neem contact op !

Wilt u graag op één of twee dagen per week een gezellige chauffeur zijn voor onze passagiers ? Bel of mail ons !

Ben je jong en wil je naast je studie wat bijverdienen als taxi-tijger ? Join us !

ABC Keurmerkadvies

Voet Personenvervoer laat haar personeel (bij)scholen door de trainers van ABC Keurmerkadvies. ABC Keurmerkadvies ontwikkelt cursus- en instructiemateriaal voor Sociaal Fonds Taxi, de Inspectie Leefomgeving en Transport, gemeentes en diverse bedrijven.

Dankzij deze trainingen zijn onze chauffeurs altijd op de hoogte van de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Lees meer

TX-keur

Voet Personenvervoer is gecertificeerd volgens de normen van het Taxikeurmerk (TX-keur). Dit keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. U kunt als consument en opdrachtgever van taxivervoer dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.

Taxi’s met het TX-keur zijn herkenbaar aan de (verplichte) blauwe sticker rechts op de voorruit en de blauwe stickers op de achterruit en de zijkanten van de taxi (niet verplicht).

Jaarlijks wordt ons bedrijf geïnspecteerd tijdens een zogenaamde auditdag. Een bevoegd controleur doorloopt in twee dagen het gehele bedrijf en kijkt daarbij kritisch naar elk voorkomend proces. Chauffeursopleidingen worden getoetst aan de hand van diploma’s, voertuigonderhoud wordt grondig bekeken en chauffeurs worden geïnterviewd en getest op hun kennis. De door de overheid verstrekte vergunningen en de verklaring van de Belastingdienst worden ingezien.

Meer over TX-Keur

Voet Personenvervoer
Anthonie van Diemenstraat 14 
4104 AE Culemborg

KVK: 11021394

Privacyverklaring

Contactgegevens

  0345 - 51 44 44

 planning@taxi-voet.nl

Openingstijden

Maandag 06:30 - 01:00

Dinsdag 06:30 - 01:00

Woensdag 06:30 - 01:00

Donderdag 06:30 - 01:00

Vrijdag 06:30 - 01:00

Zaterdag 07:00 - 01:00

Zondag 08:00 - 01:00