Personenvervoer met de beste chauffeurs in de regio Culemborg

Bij Voet Personenvervoer uit Culemborg bent u altijd verzekerd van de beste, meest betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs in het vak. Lees op deze pagina meer over de eisen waaraan al onze chauffeurs moeten voldoen. Voor meer informatie of om te solliciteren voor een baan als een van onze chauffeurs, neemt u contact met ons op.

Neem contact op

Bent u gepensioneerd en wilt u graag een vaste route rijden met een taxi of een busje? Neem contact op !

Wilt u graag op één of twee dagen per week een gezellige chauffeur zijn voor onze passagiers ? Bel of mail ons !

Ben je jong en wil je naast je studie wat bijverdienen als taxi-tijger ? Join us !

Onze chauffeurs

Om het beroep van taxichauffeur te mogen uitoefenen dient elke chauffeur volgens de wetgeving de volgende documenten bezitten:

  • Geldige medische verklaring, af te geven door een daartoe bevoegde keuringsarts
  • Geldige verklaring omtrent gedrag, af te geven door het Ministerie van Justitie
  • CCV-diploma Taxi, na afleggen van theorie- en praktijkexamen bij het CBR
  • Geldig B-rijbewijs
Pas nadat bovenstaande documenten in het bezit zijn van de desbetreffende chauffeur kan de benodigde taxipas worden afgegeven. Deze taxipas is vijf jaar geldig, daarna zullen ten minste de medische keuring en opnieuw de verklaring omtrent gedrag moeten worden aangevraagd.
Lees meer

Taxikeurmerk en scholing van onze chauffeurs

Naast de wettelijk verplichte opleidingen hechten wij ook veel waarde aan verdere scholing van onze chauffeurs. Aangezien Voet Personenvervoer volgens de normen van het Taxi Keurmerk is gecertificeerd, wordt er jaarlijks een algemene bedrijfscursus gegeven. Tijdens deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van het vak nog eens doorgenomen, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Denk hierbij aan wetgeving over rij- en rusttijden, verkeersregels en relevante wetgeving uit de Wet personenvervoer. Daarnaast is er elke twee jaar een opfriscursus EHBO voor al het personeel.

Voortdurend op zoek

Bij Voet Personenvervoer zijn we vanwege ons groeiende klantenbestand continu op zoek naar nieuwe chauffeurs. Ben jij in het bezit van een CCV-diploma Taxi in combinatie met een geldig B-rijbewijs en ben je bovendien uitermate klantvriendelijk en servicegericht? Als je net zoveel passie hebt voor uitstekend personenvervoer als wij, neem dan contact op via 0345 - 51 44 44of stuur je CV naar planning@taxi-voet.nl. We laten je dan zo spoedig mogelijk weten wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Voet Personenvervoer
Anthonie van Diemenstraat 14 
4104 AE Culemborg

KVK: 11021394

Privacyverklaring

Contactgegevens

  0345 - 51 44 44

 planning@taxi-voet.nl

Openingstijden

Maandag 06:30 - 01:00

Dinsdag 06:30 - 01:00

Woensdag 06:30 - 01:00

Donderdag 06:30 - 01:00

Vrijdag 06:30 - 01:00

Zaterdag 07:00 - 01:00

Zondag 08:00 - 01:00